Cedarwood

29,60

moulding clay

Niet vette modellerende klei met puur organische klei, pure bijenwas en pure essentiële oliën van cederhout, kruidnagel en ylang ylang. Voor een matte afwerking met definitie.

Als je je kapsel wilt verheffen tot kunst of je wilt kunnen sculpturen met je haar is dit potje modder een ongepolijste diamant. De groene en grijze clay met bijenwas voelt al stevig aan in de hand, je moet beslist harder wrijven om beweging te krijgen in de paste. Wrijf tot het warm wordt en scrunch het dan in het haar van rechts naar links. Kies daarna de richting en bepaal de look. De geur verklapt de puurheid en doet denken aan een vochtig bos. De mix van eerlijke grondstoffen versterken de identiteit en als klap op de vuurpijl is de Cedarwood ook nog een beschermer tegen de zon en UV stralen. Ook voor wenkbrauwen ,snorren en baarden is de ruwe clay de vormgever en de beste shaper zonder het haar vet te maken.
Mix & match: Cedarwood is te combineren met andere waxen zoals de hiervoor beschreven Ginseng voor iets meer glans en veerkracht. De combinatie met avocado is een mooie blend voor de look waar glans en stevigheid samengaan. De match met Green Tea polishing glaze maak je als je de Cedarwood al hebt opgewarmd door te wrijven.

Artikelnummer: PR146.1 Categorie:

Extra informatie

Ingrediënten

Kaolin (White Clay), Petrollatrum, PEG-10 Dunflower Glycerides, Popylene Glycol Isoceteth-3 Acetate, Dicaprylyl Maleate, Cera Alba (Beeswax), Tribehenin, CL 77891 (Titanium Diocide), Cananga odorata (Ylang) Flower Oil, Eugenia caryophylus (Clove) Leaf Oil, Cedrus alantica (Cedarwood) Bark Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Solicylate, Eugenol, Farnesol, Gerniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate)