Acoli assortiment René ProfessionalOver René Professional

René Professional is in 2007 opgericht. Onze producten zijn ontwikkeld vanuit waardering voor de natuur en zijn in harmonie met onze natuurlijke schoonheid en gezondheid. Ons professionele laboratorium heeft jarenlang de producten van René met veel toewijding en goede resultaten dierproefvrij en dermatologisch getest.
De drijvende kracht achter René Professional is de passie van René van Alphen. De kennis die hij de afgelopen vijftien jaar heeft opgedaan in de kappersbranche wordt gebruikt in de ontwikkeling van onze producten. Door zijn gevoel voor wat klanten willen en zijn omgeving worden er producten ontwikkeld waarmee de schoonheid van mensen op een natuurlijke manier nog beter benadrukt kan worden. De producten van René worden gekenmerkt door de combinatie van kunst en de wetenschap van de natuur.

Filosofie

René van AlphenRené van Alphen heeft na jarenlange ervaring in de kappersbranche gekozen om te investeren in hoogwaardige cosmetica. Dit zou je kunnen omschrijven als: het goede uit de natuur gebruiken en/of produceren met respect voor de natuur. Natuurlijke ingrediënten en heilzame planten, kruiden en bloemen vormen de basis voor de cosmeticaproducten.

De verschillende lijnen van René bestaan uit natuurlijke plantextracten en pure oliën en maken gebruik van elementen en werkzame stoffen uit de natuur. Onze laatste innovatie is het zogeheten R-concept (refill-concept), waarmee we vooruitstrevend en vernieuwend zijn en de natuur willen ontlasten.

De producten van René Professional zijn dan ook een waardige aanvulling op de bestaande producten in de cosmeticawereld. De merken PureRené, ARTcolor en Pure Color zijn allemaal professioneel ontwikkeld.

Visie

De natuur respecteren, het goede gebruiken en samen met moderne technologie producten maken met een gezonde balans waarbij het uitgangspunt is om de natuurlijke schoonheid te benadrukken zonder het gebruik van schadelijke stoffen. De producten ondersteunen het verzorgende en zelf herstellende vermogen van het haar.