Chamomile

Beschrijving

foaming serum

Non-aerosol mediumhold stylingmousse met organische kamille, tarwe en tarwezetmeel-extracten en pure essentiële oliën van groene munt, citrusfruit en pepermunt. Voor een liftend en ondersteunend effect voor alle haarstijlen. Beschermt tegen UV-straling.Verrijkt met vitamine E.

Voor de fans van het eerste uur van René Professional is dit de nieuwe Purity citrus foam, de mousse die zeer geschikt is voor fijn en normaal haar. Met drie of vier pompjes geeft deze al een stevige medium hold. De foam is door de exotische mix van kamille en citrus een versterkende mousse met eigenschappen die we goed kunnen gebruiken tijdens het föhnen. Door het pompsysteem met Nederlands patent heeft de foam geen uitdrogende bijwerking, en ook beschermen de oliën het haar tegen de warmte van de föhn. Na het ontvangen van het product in je hand kun je het verdelen met met een kam over de aanzet en de lengtes. Bij langer haar is aanbrengen in twee of drie porties de optimaal werkwijze.
Mix and match: de Chamomile foam is goed te combineren met andere stylingsproducten. Wanneer je aanzetvolume wil in combinatie met gladde lengtes en punten is Maple een goede vriend. Voor extra aanzetvolume is de Soybean spray een geslaagde match.