Pure René Organic Haircare

 Over Pure René Organic Haircare

We zijn toegewijd aan een werkwijze die bijdraagt aan een duurzame wereld. In onze zoektocht naar de juiste balans willen we creatief acteren op onze steeds veranderende omgeving. Bij Purerené vertalen we dit naar een productengamma waardoor uw zintuigen geprikkeld zullen worden. Door de aromatherapie waar we gebruik van maken verandert uw dagelijkse routine in een ritueel en kunt u nu elke dag genieten alsof u in een wellness-oord bent. Daarbij zijn de Pure René haarproducten vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en SLS.

Alles over glanzend, veerkrachtig en gezond haar

Wellness voor het haar is de basis van natuurlijke schoonheid

Voor we een keuze maken voor een product is het belangrijk om te weten wat de behoefte is van het haar. We kennen hierin begrippen als fijn, normaal en dik haar. Ook de structuur bepaalt welke extracten (en dus welke producten) het beste passen bij het haar. Hierin maken we onderscheid tussen glad, slag en krul.

Haar is blootgesteld aan vreselijk veel invloeden en er zijn veel factoren die de balans kunnen verstoren, zodat de kwaliteit van het haar aangetast kan worden, zoals:

  • kleuren, permanenten, relaxen (chemische behandelingen)
  •  airco en verwarming
  • weersomstandigheden
  • voeding (leefwijze)
  • stress
  • gezondheid (medicijngebruik)
  • zon, zwemmen (zee en zwembad)
  • gebruik stylingtools

Al deze factoren kunnen maken dat het haar vraagt om wat extra aandacht en verzorging.

Educatie en onderzoek

Purerené kruiden kleinOm het beste resultaat te geven aan iedereen die PureRené gebruikt is kennis een must. We investeren jaarlijks in honderden kappers en schoonheidsspecialisten. We hebben programma’s waarbij we ons verdiepen in aromatherapie. Hier leren we aloude geheimen over hoe de natuur ons blij kan maken met de heerlijkste geuren en oliën, wassen en extracten die onze haren en huid weer soepel maken of juist stevigheid bieden.

De beste ideeën komen overigens van onze klanten, kappers en fans. We laten ons dan ook graag verrassen door de inbreng en blijven altijd luisteren. We vinden het geweldig om deze ideeën te vertalen naar eigentijdse producten die een bijdrage leveren aan het welbevinden van mensen.

Pure René Shampoos

Lees meer over…

 Pure René Conditioners

Lees meer over…

Pure René Styling & Finishing

Lees meer over…