René Professional ontvangt de Beauty Award 2014

Award winner René Professional

René Professional is voor de Style It Up awards in Portugal drie keer genomineerd en heeft op 25 maart 2015 twee awards gewonnen.

In Lissabon is, nadat de jury een selectie maakte van genomineerden, een feestelijke aangelegenheid en presentatie gehouden in het schitterende  Vintage House. (spa en 5 sterren hotel)

De Orangemint volumizing shampoo heeft daarbij de eerste prijs gewonnen in de categorie Beste Shampoo. Deze volumeshampoo bevat organische soja proteïnen, rozebottel en lime-extract en pure essentiële oliën van pepermunt en citrusfruit. Het geeft body en glans aan fijn en futloos haar en is verrijkt met vitamine E. De Orangemint shampoo is een bodybuilder als het gaat om reiniging binnen het zeepvrije PureRené gamma. De honingkleur komt van extracten die je haar een parfum geven van manderijn en munt, een heerlijke blend van frisse geuren. Voor normaal, maar zeker voor fijn haar is dit een onmisbare shampoo.

In de categorie Beste Scrub heeft de body ionic brush uit de PureWood lijn van René Professional de eerste prijs behaald. Dit is niet zomaar een borstel, maar een lichaamsborstel gemaakt van paardenhaar en fijne bronzen draadjes. Een massage met deze borstel helpt bij het vinden van lichamelijk en geestelijk evenwicht. Het heeft een neutraliserende werking waardoor de lichaamsenergie weer vrij kan stromen. Een dagelijkse massage van 3 minuten met deze vitaliteitsborstel vóór het douchen is een natuurlijke en eenvoudige manier om je weer ontspannen en vitaal te voelen.

Ten slotte zijn we natuurlijk ook erg dankbaar voor de nominatie voor Spirulina curative balm die werd geselecteerd als finalist in de categorie Beste Treatment uit wel 700 inzendingen. Deze intensieve balsem voor het haar bevat organische spirulina, tarwe, soja en tarwezetmeel-extracten en pure essentiële oliën van pepermunt en saffloer. Het beschermt het haar tegen schade van drogen en stylen. Het is perfect voor droog haar. Verrijkt met vitamine E.

René bedankt Diana Pijnenborg die toegewijd is aan René Professional vanaf de eerste dag. Diana is een geweldige ondernemer uit Portugal die begrijpt hoe belangrijk het is om balans te vinden tussen natuur en functionaliteit voor kapper en consument die echtheid zoeken in cosmetica.  We zijn Diana dankbaar voor het aandragen van de PureRené producten en de prachtige uitkomst in Lissabon dit jaar.