Hellen's Hairspa promoot PureRené organic haircare

Hellen’s Hairspa heeft op 17 april 2016 in Beernem (België) met een stand op de Lady’s Sunday gestaan. Zij heeft een mooie en professionele hairsalon en is een vakvrouw. Op dit event heeft zij de producten van René Professional op mooie wijze gepresenteerd en gepromoot.
Als Hellen iets doet, dan doet zij het goed :-).

Hellen's Hairspa promoot ARTcolor van René ProfessionalHellen is op een bijzondere manier aan ons merk PureRené gekomen. Zij was op zoek naar organische haarproducten en had al hier en daar rondgekeken met haar specifieke wensen. Na een toevallige ontmoeting met een zeer leuk gesprek hebben wij haar een aantal producten laten proberen. Zij was hier heel enthousiast over en is met alle andere merken gestopt en all-the-way overgestapt op de haarverzorging van René Professional… zij gebruikt de complete lijn van PureRené en Artcolor.

Voor Vlaanderen wordt zij onze ambassadeur, zodat kappers uit België een aanspreek punt hebben voor educatie en technische ondersteuning. Tijdens en na het event op de Lady’s Sunday in Beernem zijn er veel leuke reacties heeft ontvangen.

Tagged on: