Advertentie René Professional in TotalWellness Juli 2014

In het blad TotalWellness (alles voor welzijn) van juli 2014 is deze advertentie geplaatst:

Een schoonheidssalon is geen kapsalon, dat weet iedereen. Maar wat nu als het haar ook verzorgd kan worden in de salon? En daarna professioneel gedroogd en gestyled?

Good to Go zeggen we dan, of je klant nu naar een feestje gaat of nog een rondje shoppen.

In de hedendaagse schoonheidssalons verkoopt men schoonheid. Maar die beperkt zich feitelijk natuurlijk niet alleen tot de huid of de make-up. Ook het haar verdient aandacht. Salons die een totaalbeleving nastreven kunnen hiervoor nu bij René Professional terecht. De Pure René lijn van René Professional is gebaseerd op de voedende en beschermende kwaliteiten van de natuur. De pure ingrediënten hebben talrijke eigenschappen. Door de aromatherapie die toegepast is in de producten verandert routine in rituelen.

Omdat de schoonheidsspecialiste niet opgeleid is in haarverzorging en styling biedt René Professional hiervoor educatiemogelijkheden aan, variërend van wasmassage tot het onder de knie krijgen van stylingtechnieken, blowdrying etc.

Wanneer je gaat werken met de producten van Pure René is het zelfs een optie om een wastafel van Pure René af te nemen. René van Alphen heeft al 20 jaar ervaring in het kappersvak en begrijpt haar als geen ander. Bij een startorder krijg je nu een gratis stylingworkshop aangeboden.